Waarvoor ben jij op zakelijk gebied dankbaar?

Dankbaar dat je bedrijf al meer dan 10 jaar bestaat? Dat je de ruimte hebt om personeel aan te nemen? Zodat je ‘gewoon’ je vakantie kan boeken, zonder dat het je beste planning skills vereist 😉 Dankbaar dat jouw bedrijf er nog is na de uitdagende periode?

Zelf ben ik dankbaar dat ik toffe ondernemers mag helpen om overzicht te scheppen. Overzicht in hun marge en ze mijn way of working mag leren hoe ze hun marge kunnen verbeteren. De afgelopen week met vijf ondernemers gesproken en als ik dan vraag naar de marge van hun eigen producten is het antwoord variërend. Variërend tussen de 10 euro per product, vermoed zo’n 30% en tja.. goede vraag even mijn Excel erbij pakken. Door samen overzicht te scheppen en te onderhandelen waar ruimte is, krijg je meer grip en maken ze hun bedrijf klaar voor het volgende niveau. Vergis je niet, de omzetten die ze nu al draaien zijn prachtig. Het volgende niveau is uitbreiding van het aantal winkels, franchise opzetten of de omzet van 2019 evenaren.

Als je dankbaar bent voor wat je nu hebt, ga je vanuit een krachtige positie op pad om je doelen te realiseren.

Wil je meer tips op het gebied van ondernemen in de Retail dan nodig ik je graag uit op mijn Instagram account > Retail_inkoper.

Of download mijn gratis E-book met zeven tips, zodat je vast vandaag jouw start kan maken.