Te klein om grote
hoeveelheden in te kopen?

Loop jij er tegenaan dat je te klein bent om grote hoeveelheden in te kopen? Dat als jij aantallen noemt, het voor jou groot voelt? Echter dat de leverancier het zulke kleine aantallen vindt, dat het item wat jij op het oog hebt vrij kostbaar wordt om in te kopen of te laten produceren?

Laten we beginnen met het Moleskine notebook wat je kan winnen dit weekend. Deze kost op de website van de leverancier €31,50. Ik geef deze weg aan mijn nieuwe klanten en wilde er 25 stuks laten produceren. Wat ik heb gedaan is een bevriende ondernemer inspireren dat dit ook geweldig is voor zijn bedrijf, als kerstcadeau voor zijn klanten. Want het is persoonlijk, prachtig merk en altijd handig in gebruik. Hierdoor had ik geen order van 25 stuks, maar een order van 60 stuks. Plus als het goed wordt ontvangen door mijn nieuwe klanten, kans op herhaalaankopen. Hierdoor heb ik een aanzienlijke korting ontvangen, was mijn collega ondernemer blij dat hij niet meer hoefde na te denken of kerst & de producent met zijn order. Want ik koos een lokale, kleine ondernemer. Zodat ik snel een grote vis in een kleine vijver was. In plaats van een kleine vis, in een grote vijver.

Als jij een product wil laten maken, kies dan een kleinere ondernemer. Als je een product wil laten maken, kijk of er meer bedrijven zijn die net zoals jou starten en opzoek zijn naar kerstcadeau/give away etc. Deel ook je toekomst plannen, nu ben je wellicht klein, maar met al je plannen ben je straks een grote vis. Dan is er een reden voor de leverancier om nu genoegen te nemen met minder korting 😉

Werk Met mij