Ervaringen van blije klanten

Mijn eerste inkoopseizoen op budget heeft zijn vruchten afgeworpen. Omzet is gestegen, minder inkoop en meer marge. Mijn buffer is nog nooit zo hoog geweest en start pas 1 augustus in de sale. Allemaal dankzij onze samenwerking!”

– Marije, Vivaz Schoonhoven

 “Samenwerken met Nienke is een inkoopveranderende ervaring. Door je inkoopproces samen onder de loep te nemen krijg je handige tips die je gelijk toe kan passen. Mijn marges zijn gestegen, minder uitverkoop items en dus ook minder lang in de uitverkoop. Top samenwerking!”

“Nienke is een resultaatgerichte, analytische en toegewijde buying professional. Ze weet snel tot de kern van de zaak te komen en weet zonder oordeel de situatie haarscherp te beschrijven en een passende en pragmatische oplossing te bieden. Daarnaast is Nienke een heel fijne collega om mee samen te werken. Het is ‘what you see, is what you get’ bij Nienke. Nienke heeft een grote bijdrage geleverd aan onze groei ambities met het professionaliseren en structureren van onze inkoopfunctie.
Dank Nienke!”

– Hanneke Rinkes, Care Cosmetics

“Nienke is zeer gespecialiseerd op het gebied van inkoop. Zij heeft tijdens mijn opleiding meerdere gastlessen verzorgt en deze zijn zeer positief ontvangen. Wanneer je iemand zoekt die goed kan presenteren en ook nog veel weet op het gebied van inkoop dan ben je bij Nienke aan het juiste adres.”

– Sven Holders, Leidinggevende Albert Heijn

“Nienke heeft voor de opleiding Ondernemerschap & Retail Management voor de HAN een praktijkgerichte retailinkoop module ontwikkeld samen met ons. Daarnaast heeft zij een gastcollege gegeven mbt onderhandelen. Nienke is een enhousiaste vakvrouw die het retail inkoop vak verstaat en de studenten enthousiast heeft gemaakt voor het retailinkoop vak. Daarnaast was het zeer prettig samenwerken met haar aangezien zij oplossingsgericht te werk gaat en de flexibiliteit heeft om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.”

– Geert van der Lande, Docent ondernemerschap & retail management

“Nienke heb ik leren kennen als een betrokken inkoper tijdens haar interim periode bij bol.com. Ze is een enorme fijne, ervaren collega met veel kennis van inkoop en specifiek van de drogisterij categorieën!”

– Sanne van Driel, Retail Media Consultant Bol.com

“Wat is te veel? Wat is te weinig? Wel of geen winterjassen inkopen? Eén ding was zeker: ik was absoluut niet klaar om mijn droom op te geven en een baan te gaan zoeken. Maar Nienke heeft mij rust gegeven. Ze heeft alles ontwart, inzichtelijk en helder gemaakt. Ik weet nu precies hoeveel ik moet inkopen en houd écht geld over aan het einde van het seizoen. Mijn boekhouder is zowaar trots. Niet meer van factuur naar factuur, ik heb nu ook echt ruimte om te investeren in mezelf en mijn winkel.”

– Eenmanszaak in Noord-Holland

 

“Nienke’s enorme ervaring en expertise, zet ze om in praktische en toepasbare adviezen. Ze heeft een goede neus voor dingen die direct concreet financieel resultaat opleveren. De investering van het traject is dubbel en dwars terugverdiend. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding bij inkoop. Daarnaast is Nienke ook nog eens een ontzettend leuk, betrokken persoon én zorgt ze altijd voor wat lekkers bij de thee.”

– Floor van de Pavert, Super Bra

“Nienke heb ik leren kennen als een gedreven persoon die van aanpakken weet. Ze kwam als interim in een lopend project terecht waar er behoorlijk wat uitdagingen waren. Dit pakte zij met veel enthousiasme en daadkracht op. Met de nodige kennis en ervaring waren snel de grootste problemen verholpen en loopt het project inmiddels op rolletjes. Daarbij heeft ze het netjes en duidelijk overgedragen aan haar opvolger. De samenwerking was top en kan ik iedereen aanbevelen.”

– Daniel Nuijens, Development Manager bij Zenner

“Nienke was een fijne aanwinst voor ons team. In de korte interim periode heeft ze veel impact gemaakt met haar doelgerichte aanpak en goede duidelijke communicatie. Altijd een positieve mindset en weet altijd het beste uit zichzelf en de collega’s in het team te halen. Echt een aanbeveling voor een volgende opdracht.”

– Linda Ribbers-Nieuwenhuis, Space Manager

“Nienke heeft met haar enthousiasme en bekwaamheid in een hele korte tijd een goede basis gelegd voor de categorie. Ze heeft onwijs veel kennis, oog voor detail en is een echte team speler. Ik heb veel van haar kunnen leren. Dankjewel Nienke voor je bijdrage binnen ons team en hopelijk tot ziens!”

– Pauline van Rossum, Manager Confectionery

“Dankzij Nienke ben ik op zoveel onderdelen gegroeid, dat ik vol vertrouwen het nieuwe inkoopseizoen weer tegemoet ga.”

– Anneke, De Dresscode 

“Door onze samenwerking zijn de marges verbeterd!”

– Birger, Flavor Shop

“Nienke is een zeer gedreven inkoper. Slim, enthousiast, kan een visie bepalen en deze ook goed overbrengen op haar gesprekspartner(s). In de periode dat ze bij A.S. Watson heeft gewerkt, heb ik Nienke leren kennen als een collega die een categorie echt kan aanjagen mede door een prima samenwerking met haar leveranciers. Ze is continu bezig met het bedenken van nieuwe mogelijkheden of het nou gaat om promo of assortiment. Daarbij verliest ze de operationele zaken ook niet uit het oog. Een ras-inkoper/category manager!”

– José Meerveld, Trading manager A.S. Watson Health&Beauty

“Inmiddels heb ik een aantal keer het genoegen gehad om met Nienke samen te werken binnen bol.com. Persoonlijk heb ik Nienke ervaren als een sociaal en betrokken mens met oog voor de mensen om haar heen. Attent en opmerkzaam. Als interim collega is Nienke in staat gebleken om snel grip te krijgen op lopende zaken, pakketten met gemak te overzien en op korte termijn zelfstandig het stuur in handen te nemen. Daarnaast brengt ze een bak aan ervaring mee en is ze pragmatisch en innovatief in aanpak.”

– Marije Otma, Directeur Client Services NL Advantage Group

“Ik ben heel blij dat Nienke ons team tijdelijk heeft kunnen versterken. Ze heeft in korte tijd een mooie basis neergelegd waar we mee verder kunnen. Ze overziet met haar kennis van de markt heel duidelijk wat er nodig is en heeft tegelijkertijd oog voor detail en de daily business.
Daarnaast heeft ze een zeer professionele houding en is ze een echte teamplayer. Dank Nienke voor je bijdrage en wie weet tot ziens!”

– Edith Groenewold, Manager stratigic accounts, Bol.com 

“Ik heb Nienke jaren geleden leren kennen als een positieve en gedreven inkoopster, ze weet welke kant ze op wil en is besluitvaardig.”

– Erwin ter Beek, International Sales Manager Buffalo & Spikeball Europe

“Een super enthousiaste kijk op de retail en heeft de wil om er echt iets van te maken. verfrissend en met kennis van zaken waar vind je die nog?”

– Ronald Heijstek, Sales & Marketing Directeur Distri Sport BV

Ook je ervaring achterlaten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Deel dan alsjeblieft jouw ervaring! Door jouw verhaal kan iemand anders de stap nemen om ook zijn of haar dromen waar te maken.

Dat zou geweldig zijn! Jouw reactie op onderstaande vragen kan daarbij helpen:

– Wat was je grootste uitdaging toen je bij mij kwam?

– Wat is het belangrijkste leermoment van onze samenwerking? Wat was voor jou het meest waardevol en zie je als het resultaat van mijn coaching?

– Waarom zou je anderen aanraden om met mij samen te werken?