De afgelopen 10 jaar heb ik meer dan 22.000 vlieguren gemaakt als inkoper voor Bol.com, Kruidvat, Trekpleister, Blokker en zal ik even doorgaan 😉 Als je nu verwacht dat ik zeg pure magie of het Calimero effect (jij bent groot en ik ben klein) dan moet ik je teleurstellen. Het is hard, gestructureerd en gepassioneerd werken. Net zoals een goede collectie makkelijker verkoopt, zonder goed team in de winkel of een vriendelijke klantenservice vliegen ze niet vanzelf van het schap. Of je moet het hebben over de nieuwste Iphone, echter zelf zij doen veel aan PR (ja het blijft ook voor Apple werken). Het gaat alleen een stuk makkelijker met een goed merk en fijne producten.

Dat geld ook voor onderhandelingen en op inkoop gaan. Als jij het voorwerk doet, dan gaat het allemaal een stuk makkelijker tijdens het seizoen 🙂

Wil jij ook:

  • minder sale overhouden
  • niet hoeven te leuren tijdens het seizoen voor een commerciële omruiling
  • dat leveranciers enthousiast meedoen aan een actie
  • samenwerking uitbreiden, zodat je samen zorgt dat JIJ meer gaat verkopen (en hierdoor de leverancier ook)
  • dat gesloten deuren op een kier komen te staan
  • weet hoeveel stuks je nodig hebt
  • wat je beter verkoopt en in welke verhouding

Dan nodig ik je graag uit bij mijn online training 💪🏻 Klik hier om alles erover te lezen.

Kreeg ook de afgelopen week meerdere vragen in mijn inbox en ik dacht wellicht goed om die hier te beantwoorden. Wellicht vraag jij je dit ook af?

Werkt deze methode ook voor mij?

Deze online cursus is voor retail ondernemers, medewerkers met inkoop ambities, starters en inkopers van een fysieke of online winkel. Mijn methode helpt je met het krijgen van inzicht in jouw budget, waar jij meer winst kan behalen en hoe jij meer uit de samenwerking met de leveranciers kan halen. Ook al heb jij nu het gevoel dat de deur keer op keer wordt dicht gegooid. Deze methode gebruik ik altijd bij mijn inkopen of als ik een inkoopafdeling ondersteun. Het heeft mij nog nooit teleurgesteld. Echter het werkt niet als jij er niet voor werkt. Het is geen magie. Het is een bewezen stappenplan dat je gebruikt om als winnaar uit de bus te komen.

Heb jij ervaring van mijn producten?

Doordat ik voor zoveel verschillende bedrijven heb gewerkt, met meer dan 1000 leverancier en keer op keer succes behaalde, weet ik dat mijn manier er één is om te delen. Het is niet super ingewikkeld, het is alle stappen nemen & dat doen we in negen modules in de vorm van een online training. Benieuw je in detail benieuwd voor wie ik heb gewerkt, laten we een connectie maken op Linkedin. Erg leuk om je beter te leren kennen.

Ik twijfel tussen de online cursus en de variant met 2 coaching sessies?

Je kan altijd contact met mij opnemen via het speciale e-mail adres als je vastloopt of een vraag hebt. I’ve got your back. Daarnaast bied ik voor een super lage prijs 2 coaching sessies aan, als je ze direct erbij boekt dan betaal je geen €994,- maar €353,- euro. Je hebt dan 4 uur ondersteuning, 1 op 1, van mij.

Review:
“Compleet verhaal, van het opstellen van je budget tot en met het product is verkocht is in de winkel. Binnen 1 seizoen al ruim de investering terug verdiend” -Retailer

Ik wil graag meedoen met de inkoop training, maar volg momenteel al een andere (online) cursus. Is het handig om te combineren?

Ik raad je niet aan om verschillende cursussen tegelijkertijd te volgen. Dit omdat je focus anders teveel versplinterd. Aan de andere kant weet ik ook dat het aanbod wat ik deze keer heb gedaan niet meer terug komt voor deze prijs. De online training met 4 uur online coaching komt niet meer terug voor deze prijs. Wat eventueel wel mogelijk is, is dat je nu wel besluit om deel te nemen en de investering doet, maar dat je aangeeft later te starten. Dat kan ik zonder meer voor je regelen. Geen probleem.

Is deze cursus interessant als je al een inkooptraining hebt gevolgd?

Jazeker, ik heb twee opleidingen afgerond (TMO en AMFI) + meer dan 10 jaar ervaring met mijn methode. Hierdoor bied ik je een nieuwe blik en het is zeker interessant als je weet dat er nog meer uit te halen valt. En is dat niet altijd zo 😉 Zelf bij de grote, bekende namen kan je altijd tot een nog betere samenwerking komen. Want uiteindelijk willen we allemaal meer verkopen en daar ligt de win-win.

Is deze cursus ook geschikt voor als je nog geen winkel hebt?

Start before you’re ready. Door deze cursus leer jij hoe je jouw inkoopplan voor het komende seizoen (wanneer jouw online of fysieke winkel open gaat) kan maken. Waar de winsten liggen en waar je op moet letten. Mijn tip is wel om met de 2 coaching sessies in te boeken, zodat ik je nog beter kan ondersteunen. Denk graag met jou mee. Altijd enthousiast als er toffe nieuwe ondernemers bij komen.

Wat als ik geen resultaat behaal met jouw manier van inkopen?

De methode is zo opgebouwd dat wanneer je stappen daadwerkelijk implementeert resultaat moet kunnen behalen.

Vroeger maakte ik de inkoopdeals nog op een kladpapiertje. Tegenwoordig is alles schriftelijk.

Ik geef je old school de garantie, op een notitie papiertje, dat als jij niks nieuws leert, jij een gratis 1 op 1 sessie met mij krijgt van 2 uur

Voor hoelang krijg ik toegang tot de cursus?

Een jaar lang krijg je toegang tot de cursus.

Denk je nu weet ik wel genoeg & ik wil meedoen? Klik dan hier op de knop om jezelf aan te melden.

Ben je benieuwd wat ondernemers van eerdere trainingen van mij vinden?

• “Compleet verhaal, van het opstellen van je budget tot en met het product is verkocht is in de winkel. Binnen 1 seizoen al ruim de investering terug verdiend” -Retailer


• Had even getwijfeld, echter is het meer dan de moeite waard! Het is ontzettend leerzaam, heb beter inzicht in mijn cijfers en love de structuur die Nienke aanbrengt. Zin in het nieuwe seizoen! – Mode ondernemer


• Na tien jaar succesvol een modezaak te runnen, eindelijk inzicht in mijn cijfers. Dacht dat ik het had, maar ben echt next level gegaan. Weet nu hoe ik omzetsnelheid inzet om mijn winst te vergroten. Heel veel nieuwe inzichten. – Mode ondernemer

• Heel leerzaam, ook omdat Nienke zo benaderbaar is. Je kan altijd een vraag stellen en je krijgt een dosis hulp en advies ervoor terug. – Retailer

• Dacht eerst dat het alleen voor grote ondernemers was, ben maar een kleintje. Dat was gelukkig niet het geval. Het is juist voor zelfstandige gemaakt, waardoor het heel concreet was. Ik ga het nieuwe inkoopseizoen starten met beter onderhandelen, zodat ik meer winst ga maken. – Eigenaar winkel


• Dacht dat ik alles al wist (dit wordt anoniem toch ;-). Want met +15 jaar ervaring heel wat gezien.
Echter heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan en ga het nieuwe inkoopseizoen toch anders invliegen. – Anoniem

Stond jouw vraag er niet tussen, laat me het weten. Ik beantwoord deze graag voor je.

Groetjes
Nienke

Ps. Op 1 september start de online inkoop cursus & als klap op de vuurpijl, bied ik jou graag korting aan. Om precies te zijn €670,- korting, klik hier voor meer info & de korting staat bij het afrekenen voor je klaar. Doe mee als je minder in de sale wil overhouden, meer winst wil behalen met minder budget en zelfverzekerd het inkoopgesprek in wilt lopen omdat jij weet wat je nodig hebt en de zonnige verkooppraatjes je niet meer laten twijfelen.

Mocht je mij nog niet volgen op Instagram, ik nodig je graag uit!