Alles is uitvogelbaar

Bij elke uitdaging die ik tegen kom zeg ik nu hardop “alles is uitvogelbaar”. Waar de kennis van inkoop in overvloed is, is die van ondernemerschap aan het groeien. Ik heb al veel uitgevogeld, Instagram met nu 410 volgers, een eigen website bouwen en het bouwen van een team. Een fotograve, tekst schrijver en ik voeg volgende week een Facebook expert hier aan toe. Zodat ik mij kan focussen op het uitvogelen hoe ik jou het beste mijn methode kan aanbieden. Tot nu toe gaat het vrij succesvol.

Het doel van het boek is om je aan te zetten tot het omarmen van de buitengewoon krachtige overtuiging dat alles uitvogelbaar is! En het werkt, het is een kort, krachtig en efficiënt mantra. Waarbij Marie bloedeerlijk zegt: “Als het belangrijk genoeg is, maak jij de tijd. Zo niet, dan verzin je een smoesje. Iedereen verzint weleens een smoesje, dus voel je daar niet bezwaard over. Maar als je vastbesloten bent om dingen uit te volgelen, moeten alle smoesjes overboord”. Had het zelf niet beter kunnen verwoorden en als laatste wil ik graag meegeven, deel grote dingen op in kleine stukjes, zodat je ze kunt uitvogelen. Weten wat je wilt, is de eerste stap om het te krijgen.

Zie het als een klimmuur. Onderaan sta jij, de stenen op de klimmuur zijn de tussenstapjes die je nodig hebt en bovenaan de muur is je doel. Waar sta jij nu op de klimmuur? Kan je hulp gebruiken bij meer winst maken of meer verkopen door een ijzersterke voorraad? Plan dan een kennismaking in, drinken we samen vrijblijvend een kopje koffie. Je komt direct in mijn openbare agenda, waardoor je binnen 1 minuut een kopje koffie ingepland hebt. 

Wil je dit boek ook lezen, je kan deze online bestellen bij bol.com (affiliate link), bij de plaatselijke boekhandel betellen of lenen bij de plaatselijke bibliotheek. 

Werk Met mij