Inkoopplan

Zelfverzekerd jouw inkoopseizoen voorbereiden

Het nieuwe inkoopseizoen staat voor de deur. Ondertussen ben jij druk met het verkopen van de laatste items uit de sale en druppelt de nieuwe collectie al binnen. Je merkt dat je meer tijd voor de schermen, dan achter de schermen besteed. 

Toch wil jij zelfverzekerd het nieuwe inkoopseizoen ingaan. Dit bereik je het snelst door een goede voorbereiding. Zodat je weet wat je wil vragen en op welke manier. Want de tijd dat je simpelweg om meer marge vraagt en dat spontaan krijgt ligt achter ons. 

Ik heb meer dan 24 inkoopseizoenen voorbereid. Waarbij ik mijn eigen framework, way of working hebt ontwikkeld. Zodat ik snel, slim en goed voorbereid elk gesprek inging. Want in sommige seizoenen had ik 60 leveranciers.

Daarom heb ik voor jou de inkoopplanner ontwikkeld op prachtig 100 grams papier. Jij hoeft het alleen in te vullen. 

Met de inkoopplanner weet je wat je nodig hebt voor het nieuwe inkoopseizoen

Inkoopplan

Jouw winkel is 6 a 7 dagen per week open en jouw online winkel 24/7. Hierdoor werk je altijd voor de schermen en achter de schermen schiet er wel eens bij in. Waardoor je niet voorbereid naar jouw inkoopafspraken gaat. Waar je de basis legt voor het nieuwe inkoopseizoen.

Met de inkoopplanner maak jij de start om dit te veranderen. Het framework is simpel. Het is een invuloefening op papier. Perfect voor de maandagochtend als de winkel dicht is. Waarbij het ook een feestje is om te doen, want het is lekker dik papier (100 gram)& het is een invuloefening (je hiet niet meer te bedenken, wat heb ik nodig).

Het framework is simpel:

1

Sterke voorbereiding 

2

Weten wat je nodig hebt

3

Winstgevendheid omhoog

De planner is een fijne tool om jouw inkoop zelfverzekerd voor te bereiden. Mijn ervaring; 

uur ervaring als inkoper

inkoopseizoenen voorbereid

Ondernemers geinspireerd

Inkoper

since 2010

Vanuit mijn kennis als inkoper heb ik deze planner ontwikkeld. Zodat jij simpel, efficient en secuur jouw inkoopseizoen kan voorbereiden. De afgelopen 12 jaar heb ik ingekocht voor bol.com, Kruidvat, Trekpleister, Blokker, Groupon, Wim Jaquet sport en tientallen Retail ondernemers geholpen via Retail Inkoper BV.

Orgineel krijg je deze alleen bij de inkooptraining, echter om mijn manier van werken zo breed mogelijk te delen biedt ik deze ook los aan.

Service

Uitleg

In de planner zit een QR code. Deze leidt je naar een pagina waar je meer informatie per onderdeel kan vinden. Ik doe het stap voor stap voor, met audio begeleiding. Voor deze pagina hoef je geen inlogcodes e.d. aan te maken. Dus het blijft zoals beloofd simpel.

Daarnaast heb ik ook een inkooptraining “Een vliegende inkoopstart” waar ik nog dieper op alle onderdelen en meer inga.

 

Winstgevendheid omhoog

Meer zelfvertrouwen door goede voorbereiding

Weten hoe jij je cijfers kan gebruiken

Ruimte voor 40 leveranciers

Ik heb een begin ermee gemaakt, erg fijn

Christel

heren & dames mode

De pagina van het inkoopbudget per leverancier is mijn favoriet. Ik mag het vast niet zeggen, maar ga deze 100x kopiëren en voor al mijn leveranciers gebruiken. Alleen een planner met deze pagina is het al waard.

Marijke

heren & dames mode

Even alles op papier schrijven, mijn gedachtes voor het nieuwe inkoopseizoen. Ik doe het samen met mijn kassasysteem & ik heb meer plezier door de planner erin. 

Guusje

dames en accessoires