Meesterlijk productief

Het gaat er niet om hoeveel uur je bezig bent, het gaat erom wat je doet in die tijd. In deze 90 minuten masterclass leer ik je hoe IK productiviteit en efficiënt werken aanpak. Ideaal voor een chaotische, creatieve Mode ondernemer die nooit op maandagochtend aan werken AAN de winkel toekomst. 

Maandagochtend routine

Voor Mode ondernemers

Meld je hier aan

Ooit wel eens gedacht;
morgen maak ik tijd om achter de schermen te werken?

 

Dan ga ik de maandagochtend gebruiken om mijn to-do’s op te pakken, de leveranciers te mailen en die kleding terugsturen 

Maar dan ben je in de winkel en zie je dat je door de koopzondag niet aan stofzuigen bent toegekomen. Of terwijl jij je kassasysteem opstart, belt de bezorger aan met nieuwe collectie. Of je ziet achter nog veel hangen wat terug de winkel in kan.

Of je checkt even je Instagram account, heeft die ene kant nog gereageerd. 

 

Ik leer je graag hoe ik de maandagochtend inricht. Hoe ik ervoor zorg dat ik elke maandagochtend de juiste cijfers deel met de leveranciers. Hoe ik ervoor zorg dat ik elke keer weer mijzelf push om kritisch naar de collecties te kijken. Te kijken waarin ik kan groeien en waar ik kan schakelen. Zonder dat ik prachtige plannen ontwikkel, zonder ze uit te voeren.

Deze masterclass is speciaal voor Mode ondernemers in de Retail, waar het niet gaat om to-do lijsten maken, maar om volgens een simpel stappenplan het meeste uit je maandagochtend te halen.

In de afgelopen 12 jaar heb ik al inkoper veel geleerd over wat fijn werkt en wat productief en efficiënt werken is. In deze masterclass leer je al mijn trucs. 

  • zodat je precies weet wat je wilt gaan doen op de maandagochtend van 09.00-12.00

  • waardoor je het uitstelgedrag kan verslaan met een simpel stappenplan  

  • dat je geen zeeën van tijd nodig hebt, om resultaat te behalen. Het gaat er niet om hoeveel uur je bezig bent, maar wat je doet in die tijd. 

  • Je krijgt een stappenplan + alle tools en tricks om direct aan de slag te gaan

  • Concrete tips en handigheidjes die ik zelf toepas om dingen te ordenen,  prioriteiten te stellen en keuzes te maken

 

Waar gaat de cursus over?

 

De Masterclass is mijn nieuwste product. Hierdoor nog geen reviews. Wil jij straks na het volgen een review geven?

Je leert mijn way of working, het is vaak heel fijn om te zien hoe een ander het doet.

En je kan de masterclass zo vaak bekijken als je zelf wil

Meesterlijk productief

In deze masterclass leer je hoe je de maandagochtend slim gebruikt. Ideaal voor modeondernemers in de Retail die zichzelf omschrijven als chaotisch en creatief. Die graag meer cijfers willen delen met de leveranciers, alleen niet precies weten welke. En wat je daarmee kan bereiken. Voor de ondernemers die meer aan het bedrijf willen werken op maandagochtend, alleen niet goed weten hoe dit vorm te geven? Want hoe haal je het meeste uit de 4 uur die je hebt op maandag voordat de winkel open gaat? Dit is de masterclass waardoor je weet wat je kan doen, hoe je het kan doen & hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau helpt. Zonder schuldig te voelen dat je nog niet de stofzuiger hebt gepakt of de doos nieuwe collectie hebt uitgepakt. 

Nienke Hoeksema

“Ik vind het heerlijk om mijn inkoopkennis te delen, zodat ik niet de enige ben die hier succes mee behaald”

De afgelopen 12 jaar heb ik succesvol gewerkt voor Intersport lid, bol.com, Kruidvat, Trekpleister, Groupon, Blokker en vanuit Retail Inkoper B.V. de Dresscode, Brand Mission, Flavor Shop, Vivaz Schoonhoven, Kathmandu en vele andere ondernemers in de Retail geholpen. 

Dankzij de 1-op-1 training die ik bij jou gevolgd heb, ben ik op zoveel onderdelen gegroeid dat ik vol vertrouwen het nieuwe inkoopseizoen weer tegemoet ga.

Anneke Derksen

Eigenaar, De Dresscode

Ik kan Nienke zeker aanbevelen! Was super fijn om met haar mijn inkoopplan onder de loep te nemen en aan te scherpen.

Lonneke Verbunt

Eigenaar, Brandmission

We liepen tegen de uitdaging aan dat we de beste condities wilde bekomen met de huidige leveranciers om als (belangrijke) klant gewaardeerd te worden. Door onze samenwerking zijn de marges van de verschillende producten verbetert.  Ik raad Nienke dan ook aan, omdat het een  vlotte, sympathieke persoon is met een professionele en duidelijke aanpak. Echt een leuke samenwerking.

Birger & Steven

Eigenaars, The Flavor Shop

Wat ga je bereiken

Je weet precies wat je in 4 uur kan bereiken voor jouw winkel. Welke cijferlijsten handig zijn op te delen en wat je kan vragen. 

Je weet wat je wilt gaan doen, dus je bent gemotiveerd om de stofzuiger even te laten staan of de nieuwe collectie in de doos te laten zitten. Jij weet dat je door de focus op maandagochtend kan bereiken. 

Door de handvatten die je hebt gekregen, weet jij hoe je kan werken aan je onderneming op maandagochtend en hoe je de leverancier aan het werk kan zetten 😉 Je hoeft niet alles alleen te doen. 

Voorproefje van de masterclass?

Meer winst door maandag routine

Klaar om aan de slag te gaan? Want na deze masterclass heb jij jouw eigen maandagochtend routine helder. Jij weet wat je kan vragen, wat slim is om te delen en hoe je zorgt dat je minder (in plaats van meer werk) overhoud. 

 

Nu nu mee en maak jouw maandagochtend meesterlijk productief!

€125,-

Voor wie is de masterclass geschikt?

> Deze masterclass is voor creatieve ondernemers in de mode die meer tijdens het seizoen willen bijsturen. Die de vraag hebben, waar moet je beginnen? Wat kan ik delen? Wat kan ik vragen? 

> Deze masterclass is niet voor ondernemers die geen 2 uur in de week willen vrijmaken om AAN hun bedrijf te werken. Om bij te sturen, zodat je nog meer uit het verkoop en komende inkoopseizoen haalt.