Interim

specialist op het gebied van inkoop

 Interim

Sinds 2010 werk ik als inkoper en category manager voor prachtige, gerenommeerde bedrijven als Kruidvat, Trekpleister, Intersport Lid, Groupon, Bol.com en Blokker. 

Sinds  februari 2020 ben ik gestart onder de naam Retail Inkoper B.V. Zodat ik de ruimte en vrijheid heb om diverse opdrachten aan te nemen. Zo heb de les “verkopen ontmoet inkopen” voor de HAN ontwikkeld. Gesproken op bekende beurzen als Modefabriek, Show Up en Spotlight. Workshops gegeven bij leveranciers als Prospectt. Interview voor EdtieNL om meer duiding over het inkoopvak te geven. Mee mogen werken aan diverse artikelen voor magazine en online platformen. En nog veel meer geweldige projecten.

Al blijft het werk, inkopen, zelf altijd kriebelen, heb dan ook met veel enthousiasme 2x een opdracht voor bol.com vervuld. Evenals voor Care Cosmetics, Marko en Colgate-Palmolive. Alle met hartverwarmende complimenten afgerond. 

Ik vond het superfijn om iemand in het team te hebben met jouw drive en commercieel inzicht. Een voorbeeld voor velen!”

 

 

 

 

Nienke is een resultaatgerichte, analytische en toegewijde buying professional. Ze weet snel tot de kern van de zaak te komen en weet zonder oordeel de situatie haarscherp te beschrijven en een passende en pragmatische oplossing te bieden. Daarnaast is Nienke een heel fijne collega om mee samen te werken. Het is ‘what you see, is what you get’ bij Nienke. Nienke heeft een grote bijdrage geleverd aan onze groei ambities met het professionaliseren en structureren van onze inkoopfunctie.
Dank Nienke!

Hanneke Rinkes

Directeur, Care Cosmetics

Nienke was een fijne aanwinst voor ons team. In de korte interim periode heeft ze veel impact gemaakt met haar doelgerichte aanpak en goede duidelijke communicatie. Altijd een positieve mindset en weet altijd het beste uit zichzelf en de collega’s in het team te halen. Echt een aanbeveling voor een volgende opdracht.

Linda Ribbers-Nieuwenhuis

Spacemanager, Marko

Inmiddels heb ik een aantal keer het genoegen gehad om met Nienke samen te werken binnen bol.com. Persoonlijk heb ik Nienke ervaren als een sociaal en betrokken mens met oog voor de mensen om haar heen. Attent en opmerkzaam. Als interim collega is Nienke in staat gebleken om snel grip te krijgen op lopende zaken, pakketten met gemak te overzien en op korte termijn zelfstandig het stuur in handen te nemen. Daarnaast brengt ze een bak aan ervaring mee en is ze pragmatisch en innovatief in aanpak.

Marije Otma

Hoofd inkoop FMCG & Books @bol.com (Ahold Delhaize), bol.com

Ik zoek een interim manager, inkoper, category manager in de Retail

Dan kom ik graag met jou in contact. Je kan mij mailen op nienke@retailinkoper.nl en dan bel ik je zo snel mogelijk terug,

Wil je graag meer over mij weten, voor zakelijke informatie verwijs ik graag naar Linkedin. Deze is altijd up to date.

Op een meer persoonlijke noot, ik vind het heerlijk om in te keuken te staan en vooral om taarten te bakken. Ik ben niet exceptioneel goed, maar ik vind het wel ontzettend leuk. Kan enorm genieten van nieuwe winkeltjes ontdekken of een nieuwe voorstelling in stadsschouwburg Amstelveen.

Waarbij ik van maart tot oktober het liefst ga zeilen naar Zeeland (staande mast route vanuit Amsterdam) of op het Marken- en IJsselmeer. We hebben een prachtige zeilboot uit de jaren ’70 die al drie generaties lang in de familie zit.