Waar laat jij geld liggen? 

 

Inkopen is iets wat jij jezelf hebt aangeleerd. Jouw bedrijf is groter gegroeid en jij groeide mee. Echter is het fijn om eens te checken vergeet ik niet iets. Laat ik geen geld liggen? 

Download daarom nu gratis de ultieme checklist, voor de start van het nieuwe inkoopseizoen.   

reviews checklist

Heel fijn zo’n checklist. Bespaarde mij veel tijd. Weet nu waar ik aan kan werken en wat ik al (zeer) goed doe.

Leonie

Eigenares, Kinderkledingwinkel

Soms weet je even niet waar te beginnen. De inkoop voorbereiden doe ik altijd op gevoel. Fijn dat er een gratis checklist is, zodat ik kan afvinken wat ik al gedaan heb.

Robert

Eigenaar, herenmodezaak

Nieuw inkoopseizoen staat voor de deur. Dit jaar mogen we in mei al de nieuwe zomercollectie voor 2023 schrijven. Elk jaar het gevoel achter de feiten aan te lopen. Fijn dat ik een gratis checklist kon downloaden. Geeft houvast.

Simone

Eigenaar, Dameszaak

Na deze checklist weet jij:

  • Hoe een inkoopplan is opgebouwd van start (budget) tot het opvolgen (doorverkopen)
  • Hoe goed jij scoort op de onderdelen, wat goed gaat en wat beter kan
  • Meer zelfvertrouwen doordat jij inzicht hebt welke onderdelen je al voor elkaar hebt
  • Kans om jezelf naar een hoger niveau te tillen, omdat je weet waar je nog meer uit kan halen
  • Hoe ik altijd mijn inkoopbudget opbouw en welke onderdelen erin zitten
  • Hoe elk onderdeel in het inkoopplan zijn eigen rol en bijdrage heeft
What’s in it for you?

Checklist waarmee jij inzicht krijgt in jouw inkoopplan. Wat gaat goed & wat kan beter.

Of als je nog geen inkoopplan hebt, welke onderdelen ik altijd gebruik. Ook nu.

 En een motivatie per post als jij jouw score deelt, zodat ik precies weet waarmee ik jou verder op weg kan helpen.

 

Ik kan Nienke zeker aanbevelen! Was super fijn om met haar mijn inkoopplan onder de loep te nemen en aan te scherpen tijdens de 1 op 1 training. 

Lonneke Verbunt

Eigenaar, Brandmission

We liepen tegen de uitdaging aan dat we de beste condities wilde bekomen met de huidige leveranciers om als (belangrijke) klant gewaardeerd te worden. Door onze samenwerking zijn de marges van de verschillende producten verbetert.  Ik raad Nienke dan ook aan, omdat het een  vlotte, sympathieke persoon is met een professionele en duidelijke aanpak. Echt een leuke samenwerking tijdens de 1 op 1 training.

Birger & Steven

Eigenaars, The Flavor Shop

Dankzij de 1-op-1 training die ik bij jou gevolgd heb, ben ik op zoveel onderdelen gegroeid dat ik vol vertrouwen het nieuwe inkoopseizoen weer tegemoet ga.

Anneke Derksen

Eigenaar, De Dresscode

oNTMOET NIENKE

De afgelopen 12 jaar heb ik meer dan 22.000 vlieguren gemaakt als inkoper, categorie manager en sparringpartner bij Bol.com, Kruidvat, Trekpleister, Groupon, Blokker, Intersport Lid en Flavor Shop. 

 

Voordat ik hier een Linkedin advertentie van maak, stel ik mezelf liever voor aan de hand van mijn belangrijkste kernwaarde. Voor mij is op dit moment vrijheid het belangrijkste. Vrijheid geeft mijn de kans om te werken waar ik wil (online) en met wie ik wil (ondernemers in de detailhandel).

 

De afgelopen 12 jaar heb ik veel succes behaald. Dacht altijd dat elke inkoper het zo deed. Dat laatste had ik dus mis. Ik vind het heerlijk om mijn inkoopkennis te delen, zodat ik niet de enige ben die hier succes mee behaald.

 

Ik ben verantwoordelijke geweest voor categorieën met 1 winkel en met 1400 winkels. Inkoopbudgetten van tonnen en vele miljoenen. Door mijn brede ervaring, weet ik dat mijn manier van werken overal werkt. 

 

Veel gestelde vragen

Is de checklist echt gratis?

Zeker, ik geef je graag de handvaten om jouw inkoopplan naar het volgende niveau te tillen. Of als je een inkoopplan gaat creëren, dat je weet dat het meer is dan alleen budgetten en aantallen. Bij inkopen begint het pas.

Wanneer ontvang ik de ultieme checklist?

Deze ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox. Niet ontvangen, check je spam filter of stuur een email naar nienke@retailinkoper.nl. Dan heb ik je zo snel mogelijk. 

Mijn inkoopseizoen is net afgerond, heb ik hier dan nog iets aan?

Zeker, je kan de laatste stappen gebruiken voor je huidige seizoen. Als je de checklist opslaat, kan je deze volgend jaar bij de start van je nieuwe plannen gebruiken. 

Werken inkoopplannen nog wel?

Ja, daar hoef ik niet lang over na te denken. Zie het als een appeltaart bakken. Als jij niet weet welke appeltaart je gaat maken, wat je nodig hebt en in welke hoeveelheid is het eindresultaat nooit wat je had beoogd. Immers 1 ei, 1 kilo meel en een snufje suiker gaat geen kneedbaar deeg vormen. Doe je mee?