Werken met mij

Klaar voor meer winst per verkocht product

Jij hebt inmiddels een redelijke tot goedlopende online of offline winkel(keten) opgebouwd. Ondernemen is niet nieuw voor jou: je hebt (vaste)klanten, je draait omzet.  Toch besef je dat meer winst niet alleen te bereiken is door meer te verkopen. Je kan het ook door in je bedrijf te werken realiseren. Een manier waarop jij meer invloed hebt. Misschien ben je niet te tevreden over de condities met je (top) leveranciers of voel jij je altijd klein. Heb je meer dan 1x gedacht: ik ben ‘maar’ een eenmanszaak. Ben je inmiddels zo gevestigd of gegroeid dat de condities niet meer bij jou passen? 

Er moet in ieder geval iets veranderen. Je weet dat het mogelijk is, alleen hoe pak je het aan? Welke stappen moet je zetten om snel tot grotere, betere resultaten te komen? Waar begin ik? Waar liggen mijn kansen? Laat mij je helpen! 

 

^

Je cijfers inzichtelijk, zodat ze voor jou gaan werken

^

Helder waar jouw kansen liggen en hoe je die kan verzilveren

^

Weet waar je de samenwerking met de leverancier kan vinden

^

Creatief en strategisch plan om betere condities voor jouw onderneming te realiseren

^

jij hebt de nieuwe vaardigheden geleerd, zodat je zelf aan het roer staat

Het is altijd maatwerk

Het is altijd persoonlijk en gericht op jouw winkel, jouw leveranciers en wensen. Daarom beginnen we ook met een Kick-off sessie (2 uur). Waarin we kennis maken, ik de werkwijze uitleg en wij direct een start maken. Het is vanaf moment 1 doen.

Vervolgens hebben we 2,5 maand, elke week een sessie van 1 uur

– wat zijn de actiepunten voor komende week?

– welke stappen moet je zetten & hoe zet je deze?

– waar moet je op focussen om het resultaat te halen; meer winst per verkocht product

Ik zorg elke week dat je in de actiemodus blijft. Dat je vragen zijn beantwoord en dat jij weet wat je moet gaan doen. Elke week zet ik het ook in de agenda. Zodat alles op 1 plek overzichtelijk zit. En onthoud, je gaat werken met mijn bewezen toolkit (zelf ontwikkeld) en ik begeleid je door het hele proces. De investering is 3.997,- exclusief btw. 

 

 

 

 

Praktisch

  • 2,5 maand gaan we samenwerken, om jouw doel te bereiken: meer winst per verkocht product door betere afspraken & condities bij jou leveranciers
  • 1 kick-off sessie van 2 uur 
  • 10 sessies van 1 uur, elke week 1 sessie, zodat er tijd genoeg is om alle nieuwe kennis te implementeren en alle uitdagingen en successen te bespreken. 
  • Inclusief de mogelijkheid om mij te mailen voor vragen tussendoor
  • Inclusief een Moleskine notebook voor de voorbereidingen
  • Inclusief mijn volledige enthousiasme, gedrevenheid en drive
  • 3.997 exclusief btw (België, dan wordt BTW verlegd)
  • Nog 2 plekken beschikbaar

 

 

Start vandaag

Zodat bij de volgende order al profijt van hebt. 

Ja

Werk met mij